haluaisin kirjoittaa.

haluaisin kirjoittaa siitä, kuinka haastattelija ei keksi mitään kysyttävää urheilijalta, joka tuli kaapista. koska mitään järkevää kysyttävää ei ole. kuinka sinusta tuli hetero? koska huomasit olevasi hetero? miten joukkuetoverisi ottivat sen, että kerroit olevasi hetero?

haluaisin kirjoittaa siitä, mitä kaikkea ehdin viime vuonna. vaikka mitä, mutta en oikeastaan mitään. sinne tänne, yrityksiä ja paljon hyviä hetkiä.

haluaisin kirjoittaa siitä, mitä tein viime kesänä ja kuinka tärkeää se oli. mun puutarha. haluaisin kirjoittaa myös talosta ja siitä, kuinka paljon rakastan sitä. remontista ja suunnitelmista.

haluaisin kirjoittaa siitä, millaista on kolme kuukautta isän hautajaisten jälkeen.

haluaisin kirjoittaa siitä, kuinka iloinen olen, että uusi kirja on ilmestynyt.

haluaisin kirjoittaa siitä, mitä kaikkea yliopistossa tapahtuu ja mitä olen siitä mieltä.

haluaisin kirjoittaa siitä, kuinka aika kuluu.

haluaisin kirjoittaa kasvattamisesta. lasten ja oppilasten. molempien. sekä aikuisten, tyhmien aikuisten, opinhaluisten aikuisten, iloisten. kuinka tärkeää ja opettavaista kasvattaminen on. millaista on kasvattaminen kotona, koulussa, muualla. millaista on kasvattaminen otsikoihin nostetun lastenpsykiatrin mielestä ja miksi hän on minusta väärässä.

haluaisin kirjoittaa siitä, kuinka kyllästynyt olen joihinkin naisihmisiin tai pikemminkin heidän ihmistyyppiinsä. mutta en viitsi, suuttuisivat, mokomat.

haluaisin kirjoittaa lapsistani, jotka ovat parasta, mitä maa päällään kantaa. ja jotka pitävät minut tyytyväisenä ja irtonaisena päivästä toiseen.

haluaisin kirjoittaa töistä, mielenkiintoisista töistä, tyhmistä töistä ja erityisesti siitä, mitä kaikkea kulisseissa tapahtuu, ennen lavalle pääsyä. haluaisin kirjoittaa tyhmistä tilaajista, huonoista bäkkäreistä. ja siitä onnesta ja tyydytyksestä, jonka nimenomaan tämä mun työ kuitenkin hetkittäin antaa.

haluaisin kirjoittaa tajunnavirtaa elämästä ja auringonpaisteesta, huikaisevista hetkistä ja onnentoivotuksista.

haluaisin kirjoittaa siitä, mikä on tärkeää siinä, mitä teen. haluaisin myös kirjoittaa niistä, jotka ovat merkittäviä esikuvia siinä, jota teen.

haluaisin kirjoittaa karjalan mummoista, ameebanhankkimisreissusta ja ameeban karkoittamisesta sekä hulvattomista kakkanäytteenkuljetusreissuista lähilaboratorioon.

haluaisin kirjoittaa ilosta, ikävästä, rakkaudesta ja onnesta, surusta myös.

haluaisin kirjoittaa siitä, millainen tämä talvi on ollut, mutta en kyllä yksinkertaisesti jaksa.