aivan uskomattoman innovatiivinen taiteilijaystävämme, kahviloitsija kirsti lakopoulos kalliosta on koko kevään pistellyt kankaaseen langanpätkiä, tuhansia lämpimiä ajatuksia ja miljoonia pistoja.
ja lopputuloksena hän on luonut uskomattoman mykistävän ällistyttävän taideteoksen, joka on muutaman viikon päästä muuttava makuuolohuoneemme seinälle, kunniapaikalle.
muuttoon saakka teos on ihailtavissa kahvila taikalampussa, kallion kirjaston takana.

tämän naisen pitäisi olla yksinkertaisesti maailmankuulu.
(hajotkaa, maailman kaffefassetit!)

<a onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://photos1.blogger.com/blogger/2947/517/1600/uni.jpg"><img style="margin: 0px auto 10px; display: block; text-align: center; cursor: pointer;" src="http://photos1.blogger.com/blogger/2947/517/320/uni.jpg" alt="" border="0" /></a>

(tämä saattaa joillekin lukijoille tulla yllätyksenä, mutta lauluntekijä - kuten kuvasta nokkelimmat hoksaavat - venailee tytärtään syntyväksi muutaman viikon sisällä. mutta mitään vauva-perhe-äitiys-läpälää-blogia tästä ei tule. lautatarha pysyy kummallisena, henkilökohtaisena lauluntekijän tuulettumisnurkkauksena. mutta tämä olkoon paljastuskirjoitusosaston huipentuma)