hirvein sana, minkä kouluajalta tai jostain opiskeluun muuten liittyvästä on kurssitarjotin. siksi tässä on mun semmoinen.


itsehillintä 5 op
tulppa karkaa, tulppa puuttuu? itsehillinnän peruskurssi sokeasti raivostuville ja raivostuessaan täysin kohtuuttomille paasaajille. tule sinäkin hillitsemään itseäsi!

ajankäytön alkeiskurssi
ajankäytön kurssi sinulle, jolla on tuhat rautaa tulessa.
kuinka kalenteri täytetään niin, että aikaa jää oikeillekin töille, perheelle ja ystäville? mukana myös elämänhallinnan alkeita ja itsensä pakottamisen perusteita.

taloudenhallinnan peruspraktikum
kuinka selvitä freelancerin sekavilla hankkeilla läpi työelämän tyytyväiseen eläkeläisyyteen saakka.

tyhmien ihmisten kestämisen perusteet
kurssilla opiskellaan kestämään ja käsittelemään kanssaihmisten sovinistisia, rasistisia, ilkeitä, asenteellisia, tyhmiä ja loukkaavia letkautuksia, kommentteja ja ajatuksia.

tyhmien ihmisten kestämisen jatkokurssi
tik:n jatkokurssilla keskitytään itsensä teflonilla pinnoittamiseen. ks. tyhmien ihmisten kestämisen perusteet.

anopin kanssa luontevasti keskustelemisen peruspraktikum
kurssilla tehdään käytännön harjoitteita ja analysoidaan niitä tietokoneavusteisesti.

itsearmahduksen praktikum.
vihdoinkin sanoista tekoihin (suoritusmerkinnän saa tosikolta, kuten myös jemoryn puhuttelevasti nimetyltä ykköskurssilta).ja haastehan siis kuului niin että ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.

mä haluaisin kuulla, millainen kurssitarjotin olisi tarjolla vaikka hevaalla, pikku-antilla, lauralla, kotiäidillä, tuulialla, handella ja ketkä-tätä-paskaa-nyt-käyvät-milloinkin-kurkkimassalla. eli kellä vaan, kun ei mulloo frendsei.