tuli taas tänään puheeksi mua pitkään jo naurattanut palkinto, joka on aina myönnetty hyvästä syystä, mutta melkein aina postuumisti.

palkinnon nimi on darwin award ja se myönnetään sellaiselle ihmiskunnan jäsenelle, joka on ymmärtänyt poistaa omat geeninsä evoluution käytöstä.

suosikkini on tapaus, jossa kaksi rakennusmiestä - amerikassa tietysti - oli päättänyt siirtää korkeat metalliset rakennustelineet talosta toiseen, vain hyvin lyhyen matkan. olivat sitten jättäneet laskuista sen, että matkan varrella oli voimalinjajohto, johon tietenkin nuo telineet osuivat ja zädäm! miehet olivat mennyttä miestä. mutta palkintoa eivät saaneet nämä miehet. vaan (postuumisti) ne kaksi valtion virkamiestä, jotka oli lähetetty tapausta tutkimaan ja jotka aikansa pähkättyään olivat päättäneet rekonstruoida tapahtuman...

ja sekin tapaus on aika hyvä, jonka seurauksena eräs mies (miks aina mies?) on vastaanottanut palkinnon vielä elävänä, vissiin ainoana palkittuna. oli näet päättänyt varastaa nälkäänsä ruokaa ravintolan keittiöstä hän. ja oli sitten napannut kaksi hummeria. ja hummerithan ovat ravintoloiden keittiöissä vielä eläviä, oli siis ajatellut saavansa taatusti tuoretta. ja koska miehellä ei ollut ollut mukanaan mitään, mihin piilottaa saaliin, oli tuo hassu miekkonen piilottanut hummerit housuihinsa. nips!

siellä on noita lisää ja lisää, palkittuja.