mä en vaan voi käsittää:

* miksi ajat sumuvalot päällä silloin, kun on kirkas ilma? paitsi että se on laissa kielletty, se häikäisee vastaantulijaa yhtä paljon kuin pitkät valot, varsinkin märän asfaltin säillä.

* miksi puikkasit ohi oikealta, kun valmistauduin moottoritiellä perävaunullisen rekan ohitukseen? kävikö mielessäsi, että saattaisin esimerkiksi säikähtää yllättävää oikealta ilmestymistä?

* miksi poukkoilet ruuhkassa kaistalta toiselle ja ohittelet oikealta? toimintasi hidastaa kaikkien liikkumista, myös omaasi! ja aiheuttaa vaaratilanteita, mutta sitä sinulle on kai turha kertoakaan.

* miksi jätät auton huoltsikalla tankkauspisteelle mennessäsi kahville? varsinkin ison pakettiauton niin, että ei mahdu ohi eikä ympäri? ja kävikö mielessäsi, että joku muukin saattaisi haluta tankata?

* miksi ajat nokka kiinni pakoputkessani? varsinkin moottoritiellä alkaa tuntua pikkusen vaaralliselta, kun edes ajovalosi eivät enää näy taustapeilistä?

* miksi et jaksanut näyttää vilkkua?

* miksi et jaksanut näyttää vinkkaria liikenneympyrästä poistuessasi? niin, että minä sain sitten venttailla, josko ajat vielä suoraan, kun sulla on kuitenkin etuajo-oikeus?

* miksi painoit kaasua, kun keltainen valo syttyi? miksi heristit nyrkkiä, kun minä jarrutin kun keltainen valo syttyi?

* miksi ohitit minut, kun ajoin 100n alueella 100 km/h ja jäit ajamaan eteeni 90 km/h?

* miksi kiihdytit maantiellä 60 km/h:sta sataseen, kun yritin ohittaa sinut kahdeksankympin alueella?

* miksi et päästänyt kävelijää tien yli? miksi et pysähtynyt suojatien eteen, vaikka minä pysähdyin?

* miksi? miksi? miksi?