nyt maihinnousutakin huput tutisemaan.

olin sitten the whon keikalla.

kyllä vielä jaksaa papat heilua.
mutta jotenkin tuntui, että on ollut ukkeleilla rankka reissu. vaikka soittohommat kulkivatkin, laulupuolella oli välillä jotenkin vähän tuskaa. vai kuvittelinko vain? townshend oli kyllä vauhdissa, mutta niin ilmeisestikin oli suunniteltu, niin tiiviisti ukko paistatteli henkilökohtaisessa spotissaan. ohjelmistossa bändi luotti hitteihinsä, mikä oli tietty harmi. uusikin matsku on sen verta kiintoisaa. mutta harmaahapsinen yleisö sai mitä halusi, kai.

724362.jpg

mutta tämä bändi voisi vaikka pierasta yhtä aikaa, niin minusta se olis hienoa. silloin joskus hamassa teinikuumuudessa seinälläni oli nuoren townshendin kuva ja kuljeskelin lähiön kulmia kullanvärinen lentokone nahkatakin kauluksessa ja kuuntelin who´s nextiä pahvilootan kokoisista sony walkmaneista. muut tytöt kuuntelivat jotain bättänryydiä ja jotain suomipopkokoelmia, bogartia ehkä, dingon loppumaininkeja jotkut. arvatkaa vaan, kuka oli friikki.

isoveljen vaikutusta varmaan, että harhauduin laatumusiikin pariin. kiitos.

areenan konserteissa en ole ennen ollut, enkä mene, ellei joku muu lapsuuden sankareista satu paikalle. tai tom waits. on nimittäin aika piinaavaa istua hytkyvien keski-ikäisten pikkutakkimiesten keskellä kuunnellen asiantuntevia ja nasevia kommentteja saundeista tai biiseistä ja niiden paikalle raahatuiden muijien tuumoksia. uskokaa tai älkää, että kun edessäni hillui kaksi nuorta isotukkaista poikaa, hyppien ja laulaen mukana, niin joku urpo silkkitakkimies meni sanomaan niille, että

älkää pomppiko, muut ei näe. ettekö tajua, että takananne istuu ihmisiä, jotka haluavat nähdä. voihan perkele hipit. istukaa nyt perkele alas hipit. mun kitapurje tutisee nyt, kun sanon teille perkeleen hipit. että istukaa nyt perkele. nyt alan suuttua perkele, hipit, ei täällä saa hillua, kun muut haluaa katsoo tätä keikkaa. hipit hei. mä voisin olla teidän isä hei. istukaa perkele hei.

724383.jpg

(kattokaapas nyt yleisöä. tässä soivat keikan ekat soinnut!)

eka kuvakin broidilta pöllitty. omat oli niin huonoja. kuten vika.