kyllähän te kaikki tiedätte, että lauluntekijä hoitelee hommansa ihan jees, mitä raha-asioihin tulee, vaikka onkin koko aikuisikänsä ollut koyhä opiskelija ja sitten freelancepohjainen muusikonketku. suu säkkiä myöten, kattokaas.

eilen lauluntekijä sitten marssi possessiivisuffiksettoman matkapuhelinoperaattorin kauppaan ja halusi itselleen lemmikiksi ja puhelimeksi kuulun iphonen, joka puolestaan merkiltään ja ulkomuodoltaan vastaa lauluntekijän haaveita ja mielikuvia sopivasta elämäntavasta. ja suomessa kun sen vehkeen voi ostaa liittymineen vain possessiivisuffiksittomasta.

lauluntekijä siinä reteesti sitten valitsi kaikenlaisia ominaisuuksia liittymäänsä ja tietenkin sen puhelimen kytkyliittymänä, kun eihän nyt lauluntekijällä varaa ole sitä kokonaan kerrallaan maksaa. papereita kirjoiteltiin ja kaikki oli selvää entisen liittymän irtisanomista myöten. kun ystävällinen myyjäneitokainen painoi go, siirto ei mennytkään läpi vaan ilmoitti jotain virhekoodia. kokeiltiin uudelleen. sama homma.

neito sitten soittamaan toiseen asiakaspalveluun, että mitäs nyt?

virhekoodi oli tyyppiä tarkista luottotiedot. lauluntekijä tietty sanoi, että tarkista vaan, koska mitään epäselvyyttä niissä ei ole. ja ne kysyttiin. mitään epäselvyyttä niissä ei ollut.

kuitenkaan lauluntekijä ei saanut puhelinta mukaansa, koska jostain samanhenkisestä syystä sitä ei saanut liitettyä liittymään ennen kuin viikon päästä. vaikka se siis oli luvattu heti. tyttö soittamaan uudelleen, että miksi ei voi. vastaus oli, että luurin päässä kikkaillut asiakaspalvelija ei voinut kertoa syytä myyjälle.

sitten taas lopettiin se puhelu. lauluntekijä yritti hinkata kalenterista, koska ylipäätään ajaisi 170 km isolle kirkolle mokomaa romiskoa hakemaan. se olisi onnistunut ajallisesti vasta muutaman viikon päästä liittymän aukeamisesta. lauluntekijä olisi siis ollut ilman kytkypuhelinta joitain viikkoja. mutta siis possessiivisuffiksittoman verkossa.

siinä sitten meinasi jo hermostua että ei perkele, mutta sai tytön kysymään kuitenkin vielä sieltä luurin päästä, josko suostuisivat lauluntekijälle, itse asiakkaalle kertomaan miksi sitä fööniä ei voi minulle heti antaa. ja siitä siis soittamaan;

vastaus oli, että SITÄ SYYTÄ EI KERROTA EDES ITSE ASIAKKAALLE, miksi ASIAKAS ei voi saada puhelinta heti.

samalta istumalta lauluntekijä pyysi peruuttamaan koko paskan ja repimään sopimuksen. mikä kyllä onnistui.

nyt lauluntekijä ei siis tiedä, mitä itsestään soneran rekistereissä lukee, että voisi hoitaa asian kuntoon ja saada jonain toisena kertana homman haltuun ja puhelimen kopraansa heti. ja säästää rahaa, aikaa, vaivaa ja ilmakehää turhan possessiifisuffiksin perässä juoksemisen sijaan.

nyt lauluntekijä pelkää, että viikon päästä siirto possessiivisuffiksittomaan tapahtuu kuitenkin, eikä hänellä sitten ole mitään toimivaa puhelinta. 

kiitos, possessiivisuffiksittoman asiakaspalvelulle loistavasta palvelusta koko puolentoista tunnin kaupassa seisoskelun ajan. pelastuihan sinisilmäinen lauluntekijäparka tuon kammottavan, salaisuuksia sisällään pitävän palveluntarjoajan joukkoihin astumiselta!

mutta mistä se reppana saisi sen iphonen nyt sitten?