EEDITTI:
kapsis vaan!  katri se oli onnistunut paremmin kuin minä! eihän tuo kohuttu keskusteluohjelma mikään punainen lanka ollut. se OLI
inhimillinen tekijä! tämä jakso.
(tuulia: varmaan nyt helpommin löytyisikin.) oli päätäni sekoittanut varmaan joku inhimillinen tekijä. vaan mistä näitä hitaita keskusteluohjelmia toisistaan erottaa?

tölläsin töllöttimestä äsken
punaisen langan uusimman, kun digitaloutemme on digipoksiton ja sunnuntai-iloni römpsä ei enää näy.
töllis ei ole niin tärkeä kuin nopeat ja langattomat webbiyhteydet. ja sisäinen verkko.

punaisen langan punaisena lankana oli tällä kertaa ns. luxary wifet eli miestään ulkomaille kotirouviksi seuraavat naiset. aihe sinänsä on kiinnostava. varmasti rasittva, moniulotteinen ja monimutkainen on elämä luksusmuijana. tai sitten vain ihan tavallisena muijana. ei minusta siihen olisi.

ei
siinä mitään.

jäinpähän vaan miettimään, millaista on elämä sellaisissa perheissä, jossa ulkomaille mukaan lähteekin mies. siis muijan ukko.

omilla matkoillani olen tavannut yhden tällaisen miehen, naisia useampia. tämä yksi mies vaikutti hyvin turhautuneelta ja tylsistyneeltä, joi melko reippaasti viinaa ja räyhäsi vierailleen. ihan älykäs ja kovasti koulutettu mies.

voi olla, että miehet eivät ole kovin tottuneita kuluttamaan aikaansa suunnilleen tekemättä mitään. tai harrastamalla. naisilla on lähes aina mukana lapset, koko perhe. paljon työtä. vaan ei ole kaikilla. eikä näillä miehillä. mitä silloin tehdään muuta kuin juodaan viinaa ja räyhätään vieraille?

ja niin.
tähän ohjelmaan oli löydetty melko uskomattomia naisihmisiä. harmonisia.

en vaihtaisi hetkeäkään pois, kaikki kriisit meitä kasvattavat ja tekevät meistä vahvempia
ja
kyllä ne ihmettelee, mitä me valitetaan, kun käydään keskipäivällä ratsastamassa ja iltapäivällä kampaajalla, mutta ei tämä niin helppoa ole
-tyylisillä kommenteilla kyllästettyjä.
olikohan tuo ihan totuudellista?


ladakuski kuunteli lapselle koiraveljesten lukemisen lomassa tuota keskustelua.
se kysyi:


mistä ne näitä jeesuksia löytää?