kaikilla nuorilla musiikintutkijanaisilla on pitkä tukka, useimmilla on silmälasit, rauhallista tai huomaamatonta mallia. he ovat kaikki siisteissä vaatteissa, useimmiten vähän pörröisessä hennonvärisessä neuletakissa, ja joko mustissa tai beigeissä housuissa. kenkinä ovat siistit loaferit tai saapikkaat.

kaikilla nuorilla musiikintutkijamiehillä on teepaita, huppari ja farkut. heillä on myös trendikäs, vähän hauskalla tavalla ylikasvanut hiusmalli (, elleivät ole kaljuuteen taipuvaisia), ehkä tahallisesti epäsiistiksi jätetty pikkuinen parta (,jos on parrankasvulla siunattu) ja noin puolella on trendikkäät paksusankaiset silmälasit. jaloissaan näillä tyypeillä on vähän muodikkaat mutta mukavat skeittarimallin tennarit tai jotkut rennot nahkakengät.

vanhemmilla tutkijoilla on joku kivan- tai iloisenvärinen pellavainen tai hamppukankainen, käsityöläisen tekemä paitajakku, jos ovat naisia. miehillä on joko kulahtanut 70-lukuinen pikkutakki tai uudempi, yhdistettynä mustiin farkkuihin ja teepaitaan. tai vaihtoehtoisesti ruudulliseen kauluspaitaan ja sinisiin farkkuihin. näillä on naamassaan elisillan sänki. naispuoleisilla on isoja koruja, yleensä kaulassa, mutta ei mitään yliampuvaa. miehillä on jalassaan joko ajavat tai rennot mokkasiinimallin kengät, naisilla yleisimmin värilliset, kalliit ja ekologiset matalakantaiset espanjalaiset kengät.

jotkut pukeutuvat vuodesta toiseen mustaan.

punaviiniä ottavat kaikki, jos vaihtoehtona on valkoviini.

nih.