laihduttaminen on kyllä ihan pelsepuupista.

mulla ei ole mitään syytä laihduttaa, ihan tosi, ei mitään, jos ylipainoa ei syyksi sinänsä lasketa. kuitenkin nyt, kun on kesä, on vähän ylimääräistä tarmoa ja tarvetta keskittyä hetkeksi omaan napaan. ja olenkin keskittynyt ihan huolellisesti.

teen kokeita ihmisruumiilla ja se on kiinnostavaa. kokeilen erilaisia tapoja olla syömättä. ja minut pitkältä ajalta tuntevat tietävät, että minä nimenomaan pystyn tahdonvoimalla olemaan täysin syömättä, mutta en voi syödä - kuten ohjeissa sanotaan - jatkuvasti, mutta vain liian vähän. ja jaksan olla viikkoja esimerkiksi syömättä jotain tiettyä ainesta, esimerkiksi viljoja tai maitotuotteita, ihan vain kokeeks.

jaksan muutaman päivän, ehkä viikonkin punnita ruokani saadakseni selville, mitä aineksia ruumiiseeni katoaa. se on tavallaan ihan hauskaa, elävä rottakoe.

en lupaa näkyviä tuloksia.

mutta se tässä on kaikkein tylsintä ja työläintä, että viiniä ei voi oikein juoda, alkoholissa kun on hirveät määrät energiaa. kulkeehan sillä autotkin. kesä on kuitenkin kylästelyn ja seurustelun aikaa ja ai ai kun olisi mukavaa lipittää viiniä balkongilla!

voisiko nyt joku (puisto)kemisti selittää mulle pätevästi, miten se energia menee siihen alkoholiin? tarkoitan sitä, että jos laitan ämpäriin kiljutarpeet ja ämpärin sinetillä kiinni, niin mistä siihen ämpäriin livahtaa sitä energiaa niin hitosti? hyvin käyneessä kiljussahan on enemmän energiaa kuin olisi oikeasti osiensa (perunankuorten ja sokerin) summa. eli miten ihmeessä!? olen käsittänyt, että energian häviämättömyyden laki on sellainen, joka määrää, että energia ei katoa tyhjiin, mutta voiko sitä käänteisesti syntyä tyhjästä? paitsi jossain fissiossa? eikä tavan ämpärissä mitään hiukkaskiihdytintä liene?

selitys, kiitos!