juhannuksen jälkeinen tila.

niinkuin keuruun-mummi tapasi sanoa: nyt se kesä sitten meni.

<a href="http://www.poikakerho.blogspot.com">poikakerholaisten</a> (jotka eivät muuten ikinä päivitä!!) juhannus kului autonavahauksessa ja mustanginkaasarin kimpussa, lukuunottamatta vahvaa näyttöä öisestä humalatilasta. yksi oli simuloinut fakiiria ja käynyt yöllä juoksemassa vielä savuavan kokon läpi, saanut kekäleen sandaaliinsa ja polttanut jalkansa. ja kai poijjaat olivat järjestäneet painimatseja heikkilän kaurapellossa, provokatiivisia nyrkkitappeluita keskenään, uhonneet mieheyttään ja tulleet uskoon.

ladakuskikin oli näistä kemuista luopunut ajoissa, yläkertaan unten maille, ennen tuota kaikkea. ja minä nukuin autuaan juhannusunta, satavuotiasta kuni prinsessa r.

tero vahaa ladakuskin puukenkäsaabista kuin uuden. se ja mustangi menevät esille kanteleen kylänäyttelyyn 9.-10.7. samoin kuin meidän puulaakimme levyt (joita on myös myynnissä) ja muut esittelyn kohteet.
cafe sole tarjoaa mokkakahvit kaikille kylänäyttelyyn saapuville tutuille kaupunkilaisille. ja maalaisille kans.
<a onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://photos1.blogger.com/blogger/2947/517/1600/vahaus.jpg"><img style="margin: 0px auto 10px; display: block; text-align: center; cursor: pointer;" src="http://photos1.blogger.com/blogger/2947/517/320/vahaus.jpg" alt="" border="0" /></a>