joskus ihmisten yksisilmäisyys hämmästyttää. joidenkin ihmisten suurinta huvia on kaikenmaailmanviherpiipertäjien teilaaminen mediassa ja paimenpoikaan kuseminen. joidenkin maapalloa meidän kanssamme asuttavien kädellisten asenteet ovat mielestäni ongelma. en voi sanoa, että tahallinen epäekologisuus olisi mielestäni kunkin kuluttajan oma asia ja kukin tekee niinkuin haluaa. en voi sanoa niin enää. minusta kunkin on tehtävä oma osuutensa.

satakunnan kansa -lehti ja siellä toimittaja isto laaksonen suosittelee kaikille kestämätöntä kulutusta ja kehtaa siitä vielä lehdessä provosoivasti kirjoittaa.

ja siitähän melu syntyi.

ainakin minä aion metelöidä. jonkun lehdessä on vastattava siitä, ettei yksisilmäistä propagandaa pääse lehteen.
taustatiedoksi: toimittajan kokemus aiheesta on 12 vuoden takaa, jolloin aiheesta ei vielä ollut tietoa juuri kellään. lisäksi hän ilmoittaa surutta vievänsä kunkin lapsen tekemän 1500 tonnin jätteen ylpeänä ja surutta kaatopaikalle, sillä hänen ei tarvitse välittää ja hänen perheensä ei tarvitse huolehtia maapallon tulevaisuudesta. eikä kaapia sitä itteään kynnet verillä irti kankaasta. miehellä on neljä lasta.

lainaan.

Kertakäyttövaippojen käyttäminen on arveluttava ja kestämätöntä toimintaa, tuumimme vaimon kanssa kun esikoisemme oli vauva. Ylevä ajatus oli herännyt kun ystäväpariskunta tarjosi meille vähän käytettyä kestovaippasarjaa kohtuulliseen hintaan.
Kun sitten aikamme kaavimme vaipoista sitä itseään ja kiroilimme vaipoista vaatteisiin kranneita pissoja ja kakkoja, ymmärsimme miksi tuttavamme halusivat luopua kestovaipoista ja ensimmäisen lapsensa jälkeen. Neljää sinappikonetta huoltaneena olen vakuuttunut siitä, että vaipan tärkeimmät ominaisuudet ovat hillitön imukyky ja vaivattomuus. Aika sissi on se, joka näihin puuhiin ideologiaa sotkee. Arvaan, että muutaman kuukauden kuluttua kestovaippojen tulosta äitiyspakkauksiin niitä tulvii "vähän käytettynä" kirpputoreille.