vaikka en katsokaan olevani ihan umpipakana, ainakin kunnioitan syvästi muiden uskontoja, sattui iltapäivärunsaudensarvsta silmääni uutinen, joka nauratti ihan ääneen.

ihan yksin.ameriikassa jonkun (timo t.a.mikkosen näköisen) miehen kalapuikkoon oli ilmestynyt jeesuksen kuva.aivan ensinnä kyllä herää kysymys, mistä ne tietää, että se mies on justiinsa jeesus, eikä kukaan muu?
 käsittääkseni jeesusta ei ole nähty muutamaan tuhanteen vuoteen, joten tuossa kuvassahan saattaa olla vaikka naapurin pete.tämä kalapuikkouutinen oli selvästikin imponoitunut eväsleivästä, jossa oli neitsyt marian kuva. ihan tosi! jonkun ameriikkalaisen naisen kuivunut eväsleipä oli huutokaupattu miljoonilla dolatsuilla, koskapa siinä oli ollut kuva jeesuksen äidistä.

hm.minä aion seuraavaksi todistaa, että voisilmäpullassani on jumalan kuva. tai mitä jos jättäisi tuon ruokatematiikan ja valokuvaisi vastanukutun kylkensä, johon on yön aikana painunut sotkuisista lakanoista mooses. oho, ei kun siis tietenkin on ihmeenä ilmestynyt!ihme maailma!kuvassa uutista esittelee vaikuttuneena marjo: